-10%

| Grupa proizvoda | Kiselo mleko |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO sa 3.2% mlecne masti,probiotske kulture Lactobavillus acidophilus,Bifidobacterium,termofilna kultura Streptococcus Thermophilus i Lactobacillus delbrueckii |
| Neto kolicina | 300.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 C do +8 C |
| Stavlja u promet | AD IMLEK Beograd - Padinska Skela, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 244 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 58 |
| Masti | 3.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 3 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-10%

| Grupa proizvoda | Kiselo mleko |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO sa 3.2% mlecne masti,probiotske kulture Lactobavillus acidophilus,Bifidobacterium,termofilna kultura Streptococcus Thermophilus i Lactobacillus delbrueckii |
| Neto kolicina | 300.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0 C do +8 C |
| Stavlja u promet | AD IMLEK Beograd - Padinska Skela, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 244 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 58 |
| Masti | 3.2 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 3 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |