
| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa 20% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovana pavlaka, jogurtna kultura: Streptococcus thermophiles, Lactobacillus delbruecki subsp. Bulgaricus. Proizvod sadrzi mlecne proteine i laktozu kao sastavni deo mleka. |
| Alergeni | pavlaka, mlecni proteini, laktoza |
| Neto kolicina | 180.000 |
| Jedinica mere | gr |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi: Amaks d.o.o, ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 854 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 205 |
| Masti | 20 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
| od kojih seceri (g) | 3.3 |
| Proteini (g) | 2.9 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa 20% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | pasterizovana pavlaka, jogurtna kultura: Streptococcus thermophiles, Lactobacillus delbruecki subsp. Bulgaricus. Proizvod sadrzi mlecne proteine i laktozu kao sastavni deo mleka. |
| Alergeni | pavlaka, mlecni proteini, laktoza |
| Neto kolicina | 180.000 |
| Jedinica mere | gr |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi: Amaks d.o.o, ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 854 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 205 |
| Masti | 20 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
| od kojih seceri (g) | 3.3 |
| Proteini (g) | 2.9 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |