
| Grupa proizvoda | Kisela pavlaka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA, jogurtna kultura: Streptococcus thermophiles, Lactobacillus delbruecki subs. bulgaricus. |
| Alergeni | Proizvod sadrzi MLECNE proteine i LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
| Neto kolicina | 380.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 1°C do 8°C |
| Stavlja u promet | Amaks doo, ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 854 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 205 |
| Masti | 20 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
| od kojih seceri (g) | 3.3 |
| Proteini (g) | 2.9 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Kisela pavlaka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA, jogurtna kultura: Streptococcus thermophiles, Lactobacillus delbruecki subs. bulgaricus. |
| Alergeni | Proizvod sadrzi MLECNE proteine i LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
| Neto kolicina | 380.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 1°C do 8°C |
| Stavlja u promet | Amaks doo, ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 854 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 205 |
| Masti | 20 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
| od kojih seceri (g) | 3.3 |
| Proteini (g) | 2.9 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |