 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Kisela pavlaka | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA, jogurtna kultura: Streptococcus thermophiles, Lactobacillus delbruecki subs. bulgaricus. | 
| Alergeni | Proizvod sadrzi MLECNE proteine i LAKTOZU kao sastavni deo mleka. | 
| Neto kolicina | 380.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 1°C do 8°C | 
| Stavlja u promet | Amaks doo, ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Energija (kJ) | 854 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 205 | 
| Masti | 20 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 3.3 | 
| od kojih seceri (g) | 3.3 | 
| Proteini (g) | 2.9 | 
| So (g) | 0.1 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Kisela pavlaka | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA, jogurtna kultura: Streptococcus thermophiles, Lactobacillus delbruecki subs. bulgaricus. | 
| Alergeni | Proizvod sadrzi MLECNE proteine i LAKTOZU kao sastavni deo mleka. | 
| Neto kolicina | 380.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 1°C do 8°C | 
| Stavlja u promet | Amaks doo, ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija | 
| Energija (kJ) | 854 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 205 | 
| Masti | 20 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 3.3 | 
| od kojih seceri (g) | 3.3 | 
| Proteini (g) | 2.9 | 
| So (g) | 0.1 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |