Grupa proizvoda | Kisela pavlaka |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA, jogurtna kultura: Streptococcus thermophiles, Lactobacillus delbruecki subs. bulgaricus. |
Alergeni | Proizvod sadrzi MLECNE proteine i LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Neto kolicina | 380.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 1°C do 8°C |
Stavlja u promet | Amaks doo, ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 854 |
---|---|
Energija (kcal) | 205 |
Masti | 20 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
od kojih seceri (g) | 3.3 |
Proteini (g) | 2.9 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Kisela pavlaka |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA, jogurtna kultura: Streptococcus thermophiles, Lactobacillus delbruecki subs. bulgaricus. |
Alergeni | Proizvod sadrzi MLECNE proteine i LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Neto kolicina | 380.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 1°C do 8°C |
Stavlja u promet | Amaks doo, ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 854 |
---|---|
Energija (kcal) | 205 |
Masti | 20 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
od kojih seceri (g) | 3.3 |
Proteini (g) | 2.9 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |