Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom ~ 12% mlecne masti ~ |
---|---|
Spisak sastojaka | pasterizovana pavlaka, jogurtna kultura: Streptococcus thermophiles, Lactobacillus delbruecki subsp. Bulgaricus. Proizvod sadrzi mlecne proteine i laktozu kao sastavni deo mleka. |
Alergeni | Proizvod sadrzi mlecne proteine i laktozu kao sastavni deo mleka. |
Neto kolicina | 700.000 |
Jedinica mere | gr |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi: Amaks d.o.o, ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 548 |
---|---|
Energija (kcal) | 132 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
od kojih seceri (g) | 3.3 |
Proteini (g) | 2.8 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom ~ 12% mlecne masti ~ |
---|---|
Spisak sastojaka | pasterizovana pavlaka, jogurtna kultura: Streptococcus thermophiles, Lactobacillus delbruecki subsp. Bulgaricus. Proizvod sadrzi mlecne proteine i laktozu kao sastavni deo mleka. |
Alergeni | Proizvod sadrzi mlecne proteine i laktozu kao sastavni deo mleka. |
Neto kolicina | 700.000 |
Jedinica mere | gr |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
Stavlja u promet | Za Univerexport d.o.o, Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Republika Srbija, proizvodi: Amaks d.o.o, ogranak mlekara Mosorin, Petra Pirtica bb, 21245 Mosorin, Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Energija (kJ) | 548 |
---|---|
Energija (kcal) | 132 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
od kojih seceri (g) | 3.3 |
Proteini (g) | 2.8 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |