Grupa proizvoda | Kisela pavlaka sa 12% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA,jogurtna kultura Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od mleka moze da sadrzi LAKTOZU kao sastvani deo mleka. |
Alergeni | Pasterizovana PAVLAKA,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 700.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | na temperaturi od +1°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD . |
Energija (kJ) | 548 |
---|---|
Energija (kcal) | 132 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
od kojih seceri (g) | 3.3 |
Proteini (g) | 2.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Kisela pavlaka sa 12% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA,jogurtna kultura Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od mleka moze da sadrzi LAKTOZU kao sastvani deo mleka. |
Alergeni | Pasterizovana PAVLAKA,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 700.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | na temperaturi od +1°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD . |
Energija (kJ) | 548 |
---|---|
Energija (kcal) | 132 |
Masti | 12 |
Zasićene masne kiseline (g) | 7.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
od kojih seceri (g) | 3.3 |
Proteini (g) | 2.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |