
| Grupa proizvoda | Kisela pavlaka sa 12% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA,jogurtna kultura Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od mleka moze da sadrzi LAKTOZU kao sastvani deo mleka. |
| Alergeni | Pasterizovana PAVLAKA,LAKTOZA. |
| Neto kolicina | 700.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | na temperaturi od +1°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD . |
| Energija (kJ) | 548 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 132 |
| Masti | 12 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 7.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
| od kojih seceri (g) | 3.3 |
| Proteini (g) | 2.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Kisela pavlaka sa 12% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA,jogurtna kultura Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od mleka moze da sadrzi LAKTOZU kao sastvani deo mleka. |
| Alergeni | Pasterizovana PAVLAKA,LAKTOZA. |
| Neto kolicina | 700.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | na temperaturi od +1°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD . |
| Energija (kJ) | 548 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 132 |
| Masti | 12 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 7.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
| od kojih seceri (g) | 3.3 |
| Proteini (g) | 2.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |