Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizirano standardizirano punomasno MLEKO s 0.9% MLECNE masti, kefirna kultura. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | G |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C |
Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac |
Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizirano standardizirano punomasno MLEKO s 0.9% MLECNE masti, kefirna kultura. |
Neto kolicina | 400.000 |
Jedinica mere | G |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C |
Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac |