-11%

| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizirano standardizirano punomasno MLEKO s 3,5% MLECNE masti, kefirna kultura. |
| Neto kolicina | 1000.000 |
| Jedinica mere | G |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C |
| Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac |
| Energija (kJ) | 272 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 65 |
| Masti | 3.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.8 |
| od kojih seceri (g) | 4.8 |
| Proteini (g) | 3.6 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
-11%

| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizirano standardizirano punomasno MLEKO s 3,5% MLECNE masti, kefirna kultura. |
| Neto kolicina | 1000.000 |
| Jedinica mere | G |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C |
| Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac |
| Energija (kJ) | 272 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 65 |
| Masti | 3.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 2.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4.8 |
| od kojih seceri (g) | 4.8 |
| Proteini (g) | 3.6 |
| So (g) | 0.1 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |