
| Grupa proizvoda | Polutvrdi sir | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizirano kravlje MLEKO, MLECNE kulture, kuhinjska so, SIRILO, ucvrscivac: kalcijum hlororid | 
| Neto kolicina | 2.500 | 
| Jedinica mere | kg | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C | 
| Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac | 
| Energija (kJ) | 1845 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 445 | 
| Masti | 36.4 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 25.5 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 2.5 | 
| od kojih seceri (g) | 2.5 | 
| Proteini (g) | 26.8 | 
| So (g) | 1.3 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
																															
| Grupa proizvoda | Polutvrdi sir | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizirano kravlje MLEKO, MLECNE kulture, kuhinjska so, SIRILO, ucvrscivac: kalcijum hlororid | 
| Neto kolicina | 2.500 | 
| Jedinica mere | kg | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C | 
| Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac | 
| Energija (kJ) | 1845 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 445 | 
| Masti | 36.4 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 25.5 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 2.5 | 
| od kojih seceri (g) | 2.5 | 
| Proteini (g) | 26.8 | 
| So (g) | 1.3 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |