Grupa proizvoda | Polutvrdi sir |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizirano kravlje MLEKO, MLECNE kulture, kuhinjska so, SIRILO, ucvrscivac: kalcijum hlororid |
Neto kolicina | 2.500 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C |
Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac |
Energija (kJ) | 1845 |
---|---|
Energija (kcal) | 445 |
Masti | 36.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 25.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.5 |
od kojih seceri (g) | 2.5 |
Proteini (g) | 26.8 |
So (g) | 1.3 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Polutvrdi sir |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizirano kravlje MLEKO, MLECNE kulture, kuhinjska so, SIRILO, ucvrscivac: kalcijum hlororid |
Neto kolicina | 2.500 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C |
Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac |
Energija (kJ) | 1845 |
---|---|
Energija (kcal) | 445 |
Masti | 36.4 |
Zasićene masne kiseline (g) | 25.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.5 |
od kojih seceri (g) | 2.5 |
Proteini (g) | 26.8 |
So (g) | 1.3 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |