Grupa proizvoda | Polutvrdi sir |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizirano kravlje MLEKO, MLECNE kulture, kuhinjska so, SIRILO, ucvrscivac: kalcijum hlororid bojilo: annatto |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C |
Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac |
Energija (kJ) | 1448 |
---|---|
Energija (kcal) | 349 |
Masti | 27.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 19.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
od kojih seceri (g) | 0.4 |
Proteini (g) | 25.6 |
So (g) | 1.6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Polutvrdi sir |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizirano kravlje MLEKO, MLECNE kulture, kuhinjska so, SIRILO, ucvrscivac: kalcijum hlororid bojilo: annatto |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4 C DO +8 C |
Stavlja u promet | Vindija d.o.o. Lajkovac, Beogradski put 37, Lajkovac |
Energija (kJ) | 1448 |
---|---|
Energija (kcal) | 349 |
Masti | 27.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 19.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
od kojih seceri (g) | 0.4 |
Proteini (g) | 25.6 |
So (g) | 1.6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |