Grupa proizvoda | Ovcije kiselo mleko od pasterizovanog mleka sa minimum 6.00% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano,homogenizovano MLEKO sa min. 6.00% mlecne masti,starter kultura bakterija mlecne kiseline.Proizvod moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Alergeni | Pasterizovano homogenizovano MLEKO,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 380.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | na temperaturi od +1°C do +8°C.Nakon otvaranja proizvod upotrebiti u roku od 2 dana. |
Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
Energija (kJ) | 389 |
---|---|
Energija (kcal) | 93 |
Masti | 6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 4.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 4 |
od kojih seceri (g) | 4 |
Proteini (g) | 5.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Ovcije kiselo mleko od pasterizovanog mleka sa minimum 6.00% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano,homogenizovano MLEKO sa min. 6.00% mlecne masti,starter kultura bakterija mlecne kiseline.Proizvod moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Alergeni | Pasterizovano homogenizovano MLEKO,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 380.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | na temperaturi od +1°C do +8°C.Nakon otvaranja proizvod upotrebiti u roku od 2 dana. |
Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
Energija (kJ) | 389 |
---|---|
Energija (kcal) | 93 |
Masti | 6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 4.1 |
Ugljeni hidrati (g) | 4 |
od kojih seceri (g) | 4 |
Proteini (g) | 5.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |