
| Grupa proizvoda | Ovcije kiselo mleko od pasterizovanog mleka sa minimum 6.00% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano,homogenizovano MLEKO sa min. 6.00% mlecne masti,starter kultura bakterija mlecne kiseline.Proizvod moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
| Alergeni | Pasterizovano homogenizovano MLEKO,LAKTOZA. |
| Neto kolicina | 380.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | na temperaturi od +1°C do +8°C.Nakon otvaranja proizvod upotrebiti u roku od 2 dana. |
| Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
| Energija (kJ) | 389 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 93 |
| Masti | 6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 5.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Ovcije kiselo mleko od pasterizovanog mleka sa minimum 6.00% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano,homogenizovano MLEKO sa min. 6.00% mlecne masti,starter kultura bakterija mlecne kiseline.Proizvod moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
| Alergeni | Pasterizovano homogenizovano MLEKO,LAKTOZA. |
| Neto kolicina | 380.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | na temperaturi od +1°C do +8°C.Nakon otvaranja proizvod upotrebiti u roku od 2 dana. |
| Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
| Energija (kJ) | 389 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 93 |
| Masti | 6 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 4 |
| od kojih seceri (g) | 4 |
| Proteini (g) | 5.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |