
| Grupa proizvoda | Sir mozzarela |
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO, mlecno-kiselinske bakterije, so, mikrobiolosko sirilo, kiselina: limunska kiselina |
| Neto kolicina | 125.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati sveze na temperaturi 7°C |
| Stavlja u promet | Dobavljac: SILBO DOO Beograd , Majora Zorana Radosavljevica 319m | 11273 Beograd Srbija |
| Zemlja porekla | Nemacka |
| Energija (kJ) | 1016 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 215 |
| Masti | 45 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.5 |
| od kojih seceri (g) | 1.5 |
| Proteini (g) | 18 |
| So (g) | 0.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Sir mozzarela |
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO, mlecno-kiselinske bakterije, so, mikrobiolosko sirilo, kiselina: limunska kiselina |
| Neto kolicina | 125.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati sveze na temperaturi 7°C |
| Stavlja u promet | Dobavljac: SILBO DOO Beograd , Majora Zorana Radosavljevica 319m | 11273 Beograd Srbija |
| Zemlja porekla | Nemacka |
| Energija (kJ) | 1016 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 215 |
| Masti | 45 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.5 |
| od kojih seceri (g) | 1.5 |
| Proteini (g) | 18 |
| So (g) | 0.8 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |