Grupa proizvoda | Sir mozzarela |
---|---|
Spisak sastojaka | MLEKO, mlecno-kiselinske bakterije, so, mikrobiolosko sirilo, kiselina: limunska kiselina |
Neto kolicina | 125.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati sveze na temperaturi 7°C |
Stavlja u promet | Dobavljac: SILBO DOO Beograd , Majora Zorana Radosavljevica 319m | 11273 Beograd Srbija |
Zemlja porekla | Nemacka |
Energija (kJ) | 1016 |
---|---|
Energija (kcal) | 215 |
Masti | 45 |
Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.5 |
od kojih seceri (g) | 1.5 |
Proteini (g) | 18 |
So (g) | 0.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Sir mozzarela |
---|---|
Spisak sastojaka | MLEKO, mlecno-kiselinske bakterije, so, mikrobiolosko sirilo, kiselina: limunska kiselina |
Neto kolicina | 125.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati sveze na temperaturi 7°C |
Stavlja u promet | Dobavljac: SILBO DOO Beograd , Majora Zorana Radosavljevica 319m | 11273 Beograd Srbija |
Zemlja porekla | Nemacka |
Energija (kJ) | 1016 |
---|---|
Energija (kcal) | 215 |
Masti | 45 |
Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.5 |
od kojih seceri (g) | 1.5 |
Proteini (g) | 18 |
So (g) | 0.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |