Grupa proizvoda | Jogurtni fermentisani napitak sa vocnim proizvodom visnje , sa 0,7% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano, homogenizovano delimicno obrano MLEKO sa 1,8% m.m., PERMEAT ,vocni proizvod visnje 7% ( sok visnje(iz koncentrata) 30%, secer, glukozno-fruktozni sirup,stabilizator:modifikovani skrob, pektin, arome,regulatori kiselosti: limunska kiselina,natrijum citrat, boja: karmin), secer, SURUTKA u prahu, skrob,jestivi zelatin, jogurtnakultura. |
Alergeni | MLEKO,PERMEAT,SURUTKA. |
Neto kolicina | 330.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4˚C do +8˚C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.+38125467300; fax: +38125467390. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Energija (kJ) | 284 |
---|---|
Energija (kcal) | 67 |
Masti | 0.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 13.6 |
od kojih seceri (g) | 12.1 |
Proteini (g) | 1.6 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Jogurtni fermentisani napitak sa vocnim proizvodom visnje , sa 0,7% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano, homogenizovano delimicno obrano MLEKO sa 1,8% m.m., PERMEAT ,vocni proizvod visnje 7% ( sok visnje(iz koncentrata) 30%, secer, glukozno-fruktozni sirup,stabilizator:modifikovani skrob, pektin, arome,regulatori kiselosti: limunska kiselina,natrijum citrat, boja: karmin), secer, SURUTKA u prahu, skrob,jestivi zelatin, jogurtnakultura. |
Alergeni | MLEKO,PERMEAT,SURUTKA. |
Neto kolicina | 330.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4˚C do +8˚C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.+38125467300; fax: +38125467390. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Energija (kJ) | 284 |
---|---|
Energija (kcal) | 67 |
Masti | 0.7 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 13.6 |
od kojih seceri (g) | 12.1 |
Proteini (g) | 1.6 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |