Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa min.2.8%m.m. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano mleko starter kultura za jogurt Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus. |
Alergeni | Proizvod od mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Neto kolicina | 1.500 |
Jedinica mere | KG |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1 do +8°C |
Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
Energija (kJ) | 231 |
---|---|
Energija (kcal) | 55 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 4.3 |
Proteini (g) | 3.2 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa min.2.8%m.m. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano mleko starter kultura za jogurt Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus. |
Alergeni | Proizvod od mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Neto kolicina | 1.500 |
Jedinica mere | KG |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1 do +8°C |
Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
Energija (kJ) | 231 |
---|---|
Energija (kcal) | 55 |
Masti | 2.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.3 |
od kojih seceri (g) | 4.3 |
Proteini (g) | 3.2 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |