
| Grupa proizvoda | Kisela pavlaka,fermentisana pavlaka sa 20% mlecne masti. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA,jogurtna kultura Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od pavlake iz mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. | 
| Alergeni | PAVLAKA,LAKTOZA. | 
| Neto kolicina | 700.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD | 
| Dodatne informacije | Fermentisani proizvod od pavlake.Cvrsta fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa min. 20% mlecne masti. | 
| Energija (kJ) | 854 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 205 | 
| Masti | 20 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 3.3 | 
| od kojih seceri (g) | 3.3 | 
| Proteini (g) | 2.9 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
																															
| Grupa proizvoda | Kisela pavlaka,fermentisana pavlaka sa 20% mlecne masti. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA,jogurtna kultura Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od pavlake iz mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. | 
| Alergeni | PAVLAKA,LAKTOZA. | 
| Neto kolicina | 700.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD | 
| Dodatne informacije | Fermentisani proizvod od pavlake.Cvrsta fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa min. 20% mlecne masti. | 
| Energija (kJ) | 854 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 205 | 
| Masti | 20 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 13 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 3.3 | 
| od kojih seceri (g) | 3.3 | 
| Proteini (g) | 2.9 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |