Grupa proizvoda | Kisela pavlaka,fermentisana pavlaka sa 20% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA,jogurtna kultura Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od pavlake iz mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Alergeni | PAVLAKA,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 700.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
Dodatne informacije | Fermentisani proizvod od pavlake.Cvrsta fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa min. 20% mlecne masti. |
Energija (kJ) | 854 |
---|---|
Energija (kcal) | 205 |
Masti | 20 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
od kojih seceri (g) | 3.3 |
Proteini (g) | 2.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Kisela pavlaka,fermentisana pavlaka sa 20% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA,jogurtna kultura Streptococcus thermophilus i Lactobacillus delbrueckii subsp.bulgaricus.Proizvod od pavlake iz mleka moze sadrzati LAKTOZU kao sastavni deo mleka. |
Alergeni | PAVLAKA,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 700.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +1°C do +8°C. |
Stavlja u promet | AMAKS DOO NOVI SAD |
Dodatne informacije | Fermentisani proizvod od pavlake.Cvrsta fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa min. 20% mlecne masti. |
Energija (kJ) | 854 |
---|---|
Energija (kcal) | 205 |
Masti | 20 |
Zasićene masne kiseline (g) | 13 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.3 |
od kojih seceri (g) | 3.3 |
Proteini (g) | 2.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |