Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa 0,9% mlecne masti i probiotskim bakterijama. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano homogenizovano MLEKO sa 0,9%m.m., obrano MLEKO u prahu, izvor vlakana Orafti HSI 1% ( inulin 86%, glukoza+fruktoza+sukroza 14%),jogurtna kultura, probiotska bakterija Bifidobacterium animalis subsp. lactis min. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 1.500 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, telefon: +381 25 467 300; fax: +381 25 467 390. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | PODRZAVA BOLJE VARENJE* *EU direktiva 1924/2006, clan 10.3 - Orafti HSI ( inulin iz cikorije ) podrzava zdrav i uravnotezen sistem za varenje.Sensia sadrzi 1g Orafti HSI na 100g proizvoda Korisno dejstvo se dobija sa dnevnim unosom od 12g. |
Energija (kJ) | 176 |
---|---|
Energija (kcal) | 42 |
Masti | 0.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.7 |
od kojih seceri (g) | 4.7 |
Proteini (g) | 3.2 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa 0,9% mlecne masti i probiotskim bakterijama. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano homogenizovano MLEKO sa 0,9%m.m., obrano MLEKO u prahu, izvor vlakana Orafti HSI 1% ( inulin 86%, glukoza+fruktoza+sukroza 14%),jogurtna kultura, probiotska bakterija Bifidobacterium animalis subsp. lactis min. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 1.500 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, telefon: +381 25 467 300; fax: +381 25 467 390. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | PODRZAVA BOLJE VARENJE* *EU direktiva 1924/2006, clan 10.3 - Orafti HSI ( inulin iz cikorije ) podrzava zdrav i uravnotezen sistem za varenje.Sensia sadrzi 1g Orafti HSI na 100g proizvoda Korisno dejstvo se dobija sa dnevnim unosom od 12g. |
Energija (kJ) | 176 |
---|---|
Energija (kcal) | 42 |
Masti | 0.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 0.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 4.7 |
od kojih seceri (g) | 4.7 |
Proteini (g) | 3.2 |
So (g) | 0.12 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |