Grupa proizvoda | Paprika u pavlaci,blago ljuta. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA do 70%,paprika do 30%.Sadrzi min.40% suve materije,min.70% mlecne masti u suvoj materiji.LAKTOZA. |
Alergeni | Pasterizovana PAVLAKA,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 9.700 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +8°C. |
Stavlja u promet | Milkop d.o.o. Ibarska 77,Raska,tel:036/732-335,tel/fax:036/732-334. www.milkop.net |
Dodatne informacije | Proizvedeno po proizvodjackoj specifikaciji. |
Energija (kJ) | 1011 |
---|---|
Energija (kcal) | 242 |
Masti | 25 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.5 |
od kojih seceri (g) | 1.5 |
Proteini (g) | 1.8 |
So (g) | 1.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Paprika u pavlaci,blago ljuta. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA do 70%,paprika do 30%.Sadrzi min.40% suve materije,min.70% mlecne masti u suvoj materiji.LAKTOZA. |
Alergeni | Pasterizovana PAVLAKA,LAKTOZA. |
Neto kolicina | 9.700 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +8°C. |
Stavlja u promet | Milkop d.o.o. Ibarska 77,Raska,tel:036/732-335,tel/fax:036/732-334. www.milkop.net |
Dodatne informacije | Proizvedeno po proizvodjackoj specifikaciji. |
Energija (kJ) | 1011 |
---|---|
Energija (kcal) | 242 |
Masti | 25 |
Ugljeni hidrati (g) | 1.5 |
od kojih seceri (g) | 1.5 |
Proteini (g) | 1.8 |
So (g) | 1.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |