
| Grupa proizvoda | Vocni jogurt |
|---|---|
| Spisak sastojaka | JOGURT sa 9 % mlecne masti, vocna preradjevina visnje 14% (secer, visnja 45%, modifikovani kukuruzni skrob, koncentrat soka zove, zgusnjivaci pektin i karuba guma). |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | G |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 558 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 133 |
| Masti | 7.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 13.4 |
| od kojih seceri (g) | 12.5 |
| Proteini (g) | 3.3 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Vocni jogurt |
|---|---|
| Spisak sastojaka | JOGURT sa 9 % mlecne masti, vocna preradjevina visnje 14% (secer, visnja 45%, modifikovani kukuruzni skrob, koncentrat soka zove, zgusnjivaci pektin i karuba guma). |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | G |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 558 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 133 |
| Masti | 7.4 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.8 |
| Ugljeni hidrati (g) | 13.4 |
| od kojih seceri (g) | 12.5 |
| Proteini (g) | 3.3 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |