 
													
						
													
																		    
									
												    
												
												    
												
												    
																		    
						 
					
| Grupa proizvoda | Vocni jogurt | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | JOGURT sa 9 % mlecne masti, vocna preradjevina visnje 14% (secer, visnja 45%, modifikovani kukuruzni skrob, koncentrat soka zove, zgusnjivaci pektin i karuba guma). | 
| Neto kolicina | 150.000 | 
| Jedinica mere | G | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija | 
| Energija (kJ) | 558 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 133 | 
| Masti | 7.4 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.8 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 13.4 | 
| od kojih seceri (g) | 12.5 | 
| Proteini (g) | 3.3 | 
| So (g) | 0.11 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
 
																															
| Grupa proizvoda | Vocni jogurt | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | JOGURT sa 9 % mlecne masti, vocna preradjevina visnje 14% (secer, visnja 45%, modifikovani kukuruzni skrob, koncentrat soka zove, zgusnjivaci pektin i karuba guma). | 
| Neto kolicina | 150.000 | 
| Jedinica mere | G | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija | 
| Energija (kJ) | 558 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 133 | 
| Masti | 7.4 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.8 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 13.4 | 
| od kojih seceri (g) | 12.5 | 
| Proteini (g) | 3.3 | 
| So (g) | 0.11 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |