
| Grupa proizvoda | Trapist,polutvrdi punomasni sir sa 45% mlecne masti u suvoj materiji. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,sirilo,starter kultura,ucvrscivac kalcijum hlorid,konzervans E252,anato boja.Proizvod sadrzi MLEKO i LAKTOZU. | 
| Alergeni | MLEKO,LAKTOZA. | 
| Neto kolicina | 250.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | Mlekoprodukt d.o.o.,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin,Republika Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija. | 
| Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. | 
| Energija (kJ) | 1418 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 341 | 
| Masti | 26.5 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 18.2 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 0.4 | 
| od kojih seceri (g) | 0.1 | 
| Proteini (g) | 25.3 | 
| So (g) | 1.9 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
																															
| Grupa proizvoda | Trapist,polutvrdi punomasni sir sa 45% mlecne masti u suvoj materiji. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,sirilo,starter kultura,ucvrscivac kalcijum hlorid,konzervans E252,anato boja.Proizvod sadrzi MLEKO i LAKTOZU. | 
| Alergeni | MLEKO,LAKTOZA. | 
| Neto kolicina | 250.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | Mlekoprodukt d.o.o.,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin,Republika Srbija. | 
| Zemlja porekla | Republika Srbija. | 
| Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. | 
| Energija (kJ) | 1418 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 341 | 
| Masti | 26.5 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 18.2 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 0.4 | 
| od kojih seceri (g) | 0.1 | 
| Proteini (g) | 25.3 | 
| So (g) | 1.9 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |