Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa dodatim proizvodom od visnje i vanile, sa 6,0 % mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano ekstra punomasno MLEKO sa 8 % mlecne masti , proizvod visnja i vanila 18% ( visnja 40%, visnja vocni sok 20,02% ( iz koncentrata),secer,glukozno fruktozni sirup,modifikovani skrob, arome, aronija sok koncentrat,pektin,regulator kiselosti: natrijum citrat,ekstrakt vanile), secer, obrano MLEKO u prahu,stabilizator: skrob, jogurtna kultura. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.: + 381 25 467 300, fax:+ 381 25 467 390. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Energija (kJ) | 539 |
---|---|
Energija (kcal) | 129 |
Masti | 6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 3.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 15 |
od kojih seceri (g) | 14 |
Proteini (g) | 3.6 |
So (g) | 0.18 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa dodatim proizvodom od visnje i vanile, sa 6,0 % mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano ekstra punomasno MLEKO sa 8 % mlecne masti , proizvod visnja i vanila 18% ( visnja 40%, visnja vocni sok 20,02% ( iz koncentrata),secer,glukozno fruktozni sirup,modifikovani skrob, arome, aronija sok koncentrat,pektin,regulator kiselosti: natrijum citrat,ekstrakt vanile), secer, obrano MLEKO u prahu,stabilizator: skrob, jogurtna kultura. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.: + 381 25 467 300, fax:+ 381 25 467 390. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Energija (kJ) | 539 |
---|---|
Energija (kcal) | 129 |
Masti | 6 |
Zasićene masne kiseline (g) | 3.8 |
Ugljeni hidrati (g) | 15 |
od kojih seceri (g) | 14 |
Proteini (g) | 3.6 |
So (g) | 0.18 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |