Grupa proizvoda | Krem Kajmak sa min. 80% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA, proteini MLEKA, proteini SURUTKE, kuhinjska so. |
Alergeni | PAVLAKA,MLEKO,SURUTKA. |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4˚C do +8˚C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel: +38125467300; fax: +38125467390. |
Zemlja porekla | Republika Srbiija. |
Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. |
Energija (kJ) | 1983 |
---|---|
Energija (kcal) | 481 |
Masti | 50 |
Zasićene masne kiseline (g) | 32 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.2 |
od kojih seceri (g) | 3.2 |
Proteini (g) | 4.6 |
So (g) | 0.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Krem Kajmak sa min. 80% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovana PAVLAKA, proteini MLEKA, proteini SURUTKE, kuhinjska so. |
Alergeni | PAVLAKA,MLEKO,SURUTKA. |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4˚C do +8˚C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel: +38125467300; fax: +38125467390. |
Zemlja porekla | Republika Srbiija. |
Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. |
Energija (kJ) | 1983 |
---|---|
Energija (kcal) | 481 |
Masti | 50 |
Zasićene masne kiseline (g) | 32 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.2 |
od kojih seceri (g) | 3.2 |
Proteini (g) | 4.6 |
So (g) | 0.8 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |