Grupa proizvoda | Mlecni dezert |
---|---|
Spisak sastojaka | termicki obradjeno fermentirano MLEKO s 3,2% MLECNE masti, pripravak breskve 10% (breskva 37%, secer, sok breskve (od koncentrata) 5%, glukozno-fruktozni sirup, modificirani skrob, zgusnjivac: pektin, aroma, regulatori kiselosti: trinatrijev citrat, limunska kiselina; bojilo: ekstrakt paprike; prirodna aroma), filtrat mlijeka, secer, modificirani skrob, obrano MLEKO u prahu, jestiva zelatina |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | G |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | DUKAT d.d., Marijana Cavica 9, 10000 Zagreb, Hrvatska, |
Zemlja porekla | Hrvatska |
Energija (kJ) | 415 |
---|---|
Energija (kcal) | 98 |
Masti | 2.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 16.9 |
od kojih seceri (g) | 15.4 |
Proteini (g) | 2.7 |
So (g) | 0.11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Mlecni dezert |
---|---|
Spisak sastojaka | termicki obradjeno fermentirano MLEKO s 3,2% MLECNE masti, pripravak breskve 10% (breskva 37%, secer, sok breskve (od koncentrata) 5%, glukozno-fruktozni sirup, modificirani skrob, zgusnjivac: pektin, aroma, regulatori kiselosti: trinatrijev citrat, limunska kiselina; bojilo: ekstrakt paprike; prirodna aroma), filtrat mlijeka, secer, modificirani skrob, obrano MLEKO u prahu, jestiva zelatina |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | G |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | DUKAT d.d., Marijana Cavica 9, 10000 Zagreb, Hrvatska, |
Zemlja porekla | Hrvatska |
Energija (kJ) | 415 |
---|---|
Energija (kcal) | 98 |
Masti | 2.2 |
Zasićene masne kiseline (g) | 1.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 16.9 |
od kojih seceri (g) | 15.4 |
Proteini (g) | 2.7 |
So (g) | 0.11 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |