
| Grupa proizvoda | Mlecni dezert | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | termicki obradjeno fermentirano MLEKO s 3,2% MLECNE masti, pripravak breskve 10% (breskva 37%, secer, sok breskve (od koncentrata) 5%, glukozno-fruktozni sirup, modificirani skrob, zgusnjivac: pektin, aroma, regulatori kiselosti: trinatrijev citrat, limunska kiselina; bojilo: ekstrakt paprike; prirodna aroma), filtrat mlijeka, secer, modificirani skrob, obrano MLEKO u prahu, jestiva zelatina | 
| Neto kolicina | 150.000 | 
| Jedinica mere | G | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | DUKAT d.d., Marijana Cavica 9, 10000 Zagreb, Hrvatska, | 
| Zemlja porekla | Hrvatska | 
| Energija (kJ) | 415 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 98 | 
| Masti | 2.2 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.4 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 16.9 | 
| od kojih seceri (g) | 15.4 | 
| Proteini (g) | 2.7 | 
| So (g) | 0.11 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
																															
| Grupa proizvoda | Mlecni dezert | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | termicki obradjeno fermentirano MLEKO s 3,2% MLECNE masti, pripravak breskve 10% (breskva 37%, secer, sok breskve (od koncentrata) 5%, glukozno-fruktozni sirup, modificirani skrob, zgusnjivac: pektin, aroma, regulatori kiselosti: trinatrijev citrat, limunska kiselina; bojilo: ekstrakt paprike; prirodna aroma), filtrat mlijeka, secer, modificirani skrob, obrano MLEKO u prahu, jestiva zelatina | 
| Neto kolicina | 150.000 | 
| Jedinica mere | G | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. | 
| Stavlja u promet | DUKAT d.d., Marijana Cavica 9, 10000 Zagreb, Hrvatska, | 
| Zemlja porekla | Hrvatska | 
| Energija (kJ) | 415 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 98 | 
| Masti | 2.2 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 1.4 | 
| Ugljeni hidrati (g) | 16.9 | 
| od kojih seceri (g) | 15.4 | 
| Proteini (g) | 2.7 | 
| So (g) | 0.11 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |