
| Grupa proizvoda | Mileram. Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa 22% m.m. |
|---|---|
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do 8°C |
| Stavlja u promet | AD Imlek, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 913 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 222 |
| Masti | 22 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
| od kojih seceri (g) | 3.5 |
| Proteini (g) | 2.3 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Mileram. Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa 22% m.m. |
|---|---|
| Neto kolicina | 400.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 0°C do 8°C |
| Stavlja u promet | AD Imlek, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 913 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 222 |
| Masti | 22 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.5 |
| od kojih seceri (g) | 3.5 |
| Proteini (g) | 2.3 |
| So (g) | 0.12 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |