
| Grupa proizvoda | Polumasni svezi sir parenog testa sa min. 42% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,so,sirilo. |
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
| Neto kolicina | 125.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperatrui od 0°C do +4°C. |
| Stavlja u promet | I pakuje:Zanetti S.p.A.Via Madonna 1,24040 Lallio(BG)-Italy.Proizvedeno i uvezeno iz Italije.Uvoznik za RS:SILBO d.o.o.,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Batajnica,Srbija. www.silbo.rs. |
| Zemlja porekla | Italija. |
| Dodatne informacije | Proizvedeno po proizvodjackoj specifikaciji. |
| Energija (kJ) | 907 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 218 |
| Masti | 16 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 11 |
| Proteini (g) | 18 |
| So (g) | 0.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Polumasni svezi sir parenog testa sa min. 42% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,so,sirilo. |
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
| Neto kolicina | 125.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperatrui od 0°C do +4°C. |
| Stavlja u promet | I pakuje:Zanetti S.p.A.Via Madonna 1,24040 Lallio(BG)-Italy.Proizvedeno i uvezeno iz Italije.Uvoznik za RS:SILBO d.o.o.,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Batajnica,Srbija. www.silbo.rs. |
| Zemlja porekla | Italija. |
| Dodatne informacije | Proizvedeno po proizvodjackoj specifikaciji. |
| Energija (kJ) | 907 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 218 |
| Masti | 16 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 11 |
| Proteini (g) | 18 |
| So (g) | 0.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |