Grupa proizvoda | Polumasni svezi sir parenog testa sa min. 42% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,so,sirilo. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
Neto kolicina | 125.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperatrui od 0°C do +4°C. |
Stavlja u promet | I pakuje:Zanetti S.p.A.Via Madonna 1,24040 Lallio(BG)-Italy.Proizvedeno i uvezeno iz Italije.Uvoznik za RS:SILBO d.o.o.,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Batajnica,Srbija. www.silbo.rs. |
Zemlja porekla | Italija. |
Dodatne informacije | Proizvedeno po proizvodjackoj specifikaciji. |
Energija (kJ) | 907 |
---|---|
Energija (kcal) | 218 |
Masti | 16 |
Zasićene masne kiseline (g) | 11 |
Proteini (g) | 18 |
So (g) | 0.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Polumasni svezi sir parenog testa sa min. 42% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,so,sirilo. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
Neto kolicina | 125.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperatrui od 0°C do +4°C. |
Stavlja u promet | I pakuje:Zanetti S.p.A.Via Madonna 1,24040 Lallio(BG)-Italy.Proizvedeno i uvezeno iz Italije.Uvoznik za RS:SILBO d.o.o.,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Batajnica,Srbija. www.silbo.rs. |
Zemlja porekla | Italija. |
Dodatne informacije | Proizvedeno po proizvodjackoj specifikaciji. |
Energija (kJ) | 907 |
---|---|
Energija (kcal) | 218 |
Masti | 16 |
Zasićene masne kiseline (g) | 11 |
Proteini (g) | 18 |
So (g) | 0.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |