Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa min 45% mm |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,sirilo,starter kultura,ucvrscivac kalcijum hlorid,konzervans E252,anato boja |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4 C do 8 C |
Stavlja u promet | Mlekoprodukt d.o.o.,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin,Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Srbija |
Energija (kJ) | 1418 |
---|---|
Energija (kcal) | 341 |
Masti | 26.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 18.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 25.3 |
So (g) | 1.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa min 45% mm |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,sirilo,starter kultura,ucvrscivac kalcijum hlorid,konzervans E252,anato boja |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4 C do 8 C |
Stavlja u promet | Mlekoprodukt d.o.o.,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin,Republika Srbija. |
Zemlja porekla | Srbija |
Energija (kJ) | 1418 |
---|---|
Energija (kcal) | 341 |
Masti | 26.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 18.2 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.4 |
od kojih seceri (g) | 0.1 |
Proteini (g) | 25.3 |
So (g) | 1.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |