
| Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa minimum 45% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:MLEKO, kuhinjska so, SIRILO mikrobioloskog porekla, sirarska kultura, ucvrscivac kalcijum hlorid. |
| Alergeni | MLEKO,MLECNI PROTEIN,LAKTOZA I SIRILO. |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od + 3°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1404 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 338 |
| Masti | 26 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 17 |
| Proteini (g) | 26 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa minimum 45% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:MLEKO, kuhinjska so, SIRILO mikrobioloskog porekla, sirarska kultura, ucvrscivac kalcijum hlorid. |
| Alergeni | MLEKO,MLECNI PROTEIN,LAKTOZA I SIRILO. |
| Neto kolicina | 1.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od + 3°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | AD IMLEK, Industrijsko naselje bb, 11213 Padinska Skela, Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Energija (kJ) | 1404 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 338 |
| Masti | 26 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 17 |
| Proteini (g) | 26 |
| So (g) | 1.3 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |