Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom,sa 20% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sadrzi MLEKO. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C.Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C i upotrebiti u roku od 2 dana. |
Stavlja u promet | Mlekara Sabac A.D. Sabac,Krsmanovacka b.b. 15000 Sabac,Republika Srbija,tel:+381 15 361 129,www.mlekara-sabac.rs . |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Bez glutena. |
Energija (kJ) | 849 |
---|---|
Energija (kcal) | 206 |
Masti | 20 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.9 |
od kojih seceri (g) | 3.9 |
Proteini (g) | 2.5 |
So (g) | 0.13 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom,sa 20% mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sadrzi MLEKO. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C.Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C i upotrebiti u roku od 2 dana. |
Stavlja u promet | Mlekara Sabac A.D. Sabac,Krsmanovacka b.b. 15000 Sabac,Republika Srbija,tel:+381 15 361 129,www.mlekara-sabac.rs . |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Dodatne informacije | Bez glutena. |
Energija (kJ) | 849 |
---|---|
Energija (kcal) | 206 |
Masti | 20 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
Ugljeni hidrati (g) | 3.9 |
od kojih seceri (g) | 3.9 |
Proteini (g) | 2.5 |
So (g) | 0.13 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |