
| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom,sa 20% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sadrzi MLEKO. |
| Alergeni | MLEKO. |
| Neto kolicina | 180.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C.Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C i upotrebiti u roku od 2 dana. |
| Stavlja u promet | Mlekara Sabac A.D. Sabac,Krsmanovacka b.b. 15000 Sabac,Republika Srbija,tel:+381 15 361 129,www.mlekara-sabac.rs . |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Bez glutena. |
| Energija (kJ) | 849 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 206 |
| Masti | 20 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.9 |
| od kojih seceri (g) | 3.9 |
| Proteini (g) | 2.5 |
| So (g) | 0.13 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom,sa 20% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sadrzi MLEKO. |
| Alergeni | MLEKO. |
| Neto kolicina | 180.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Neotvoreno cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C.Nakon otvaranja cuvati na temperaturi od 0°C do +8°C i upotrebiti u roku od 2 dana. |
| Stavlja u promet | Mlekara Sabac A.D. Sabac,Krsmanovacka b.b. 15000 Sabac,Republika Srbija,tel:+381 15 361 129,www.mlekara-sabac.rs . |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Dodatne informacije | Bez glutena. |
| Energija (kJ) | 849 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 206 |
| Masti | 20 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14 |
| Ugljeni hidrati (g) | 3.9 |
| od kojih seceri (g) | 3.9 |
| Proteini (g) | 2.5 |
| So (g) | 0.13 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |