Grupa proizvoda | ABC |
---|---|
Spisak sastojaka | ABC ekstramasni sirni namaz 100 g, min. 30% suve materije i min. 65% mlecne masti u suvoj materiji. Sastojci: pasterizovano mleko, pasterizovana pavlaka i morska so. |
Alergeni | Mleko |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4°C do 8°C. |
Stavlja u promet | Belje d.d. PC Tvornica mlijecnih proizvoda, Imre Nagya 1, 31100 Beli Manastir, Hrvatska. Uvoznik za Srbiju: Dijamant, AD, Temisvarski drum 14, 23000 Zrenjanin. Uvezeno iz Hrvatske. |
Zemlja porekla | Hrvatska |
Energija (kJ) | 1009 |
---|---|
Energija (kcal) | 241 |
Masti | 22 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
Ugljeni hidrati (g) | 3 |
od kojih seceri (g) | 3 |
Proteini (g) | 6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | ABC |
---|---|
Spisak sastojaka | ABC ekstramasni sirni namaz 100 g, min. 30% suve materije i min. 65% mlecne masti u suvoj materiji. Sastojci: pasterizovano mleko, pasterizovana pavlaka i morska so. |
Alergeni | Mleko |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4°C do 8°C. |
Stavlja u promet | Belje d.d. PC Tvornica mlijecnih proizvoda, Imre Nagya 1, 31100 Beli Manastir, Hrvatska. Uvoznik za Srbiju: Dijamant, AD, Temisvarski drum 14, 23000 Zrenjanin. Uvezeno iz Hrvatske. |
Zemlja porekla | Hrvatska |
Energija (kJ) | 1009 |
---|---|
Energija (kcal) | 241 |
Masti | 22 |
Zasićene masne kiseline (g) | 15 |
Ugljeni hidrati (g) | 3 |
od kojih seceri (g) | 3 |
Proteini (g) | 6 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |