
| Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa plemenitim plavim plesnima, 50% suve materije |
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO, kuhinjska so, kulture mlecno kiselih bakterija, sirilo, jestive plesni. |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2°C do +7°C. |
| Stavlja u promet | Uvoznik: Omnico distribucija d.o.o., Autoput Beograd-Novi Sad 100b, 11080 Beograd-Zemun, Srbija |
| Zemlja porekla | Nemacka |
| Energija (kJ) | 1371 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 331 |
| Masti | 28.1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 18.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 19.4 |
| So (g) | 3.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa plemenitim plavim plesnima, 50% suve materije |
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO, kuhinjska so, kulture mlecno kiselih bakterija, sirilo, jestive plesni. |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2°C do +7°C. |
| Stavlja u promet | Uvoznik: Omnico distribucija d.o.o., Autoput Beograd-Novi Sad 100b, 11080 Beograd-Zemun, Srbija |
| Zemlja porekla | Nemacka |
| Energija (kJ) | 1371 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 331 |
| Masti | 28.1 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 18.1 |
| Ugljeni hidrati (g) | 0.1 |
| od kojih seceri (g) | 0.1 |
| Proteini (g) | 19.4 |
| So (g) | 3.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |