
| Grupa proizvoda | Narendani sir za pastu.Ekstratvrd polumasni sir sa min 32% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO,so,sirilo,konzervans:lizozim iz JAJA. |
| Alergeni | MLEKO,JAJE. |
| Neto kolicina | 250.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | Proizvedeno i uvezeno:Italija.Uvoznik:SILBO d.o.o.,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Batajnica,Srbija,www.silbo.rs |
| Dodatne informacije | Sir dobijen iz svezeg i pasterizovanog mleka. |
| Energija (kJ) | 2143 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 515 |
| Masti | 37 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 26 |
| Proteini (g) | 45 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Narendani sir za pastu.Ekstratvrd polumasni sir sa min 32% mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO,so,sirilo,konzervans:lizozim iz JAJA. |
| Alergeni | MLEKO,JAJE. |
| Neto kolicina | 250.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. |
| Stavlja u promet | Proizvedeno i uvezeno:Italija.Uvoznik:SILBO d.o.o.,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Batajnica,Srbija,www.silbo.rs |
| Dodatne informacije | Sir dobijen iz svezeg i pasterizovanog mleka. |
| Energija (kJ) | 2143 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 515 |
| Masti | 37 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 26 |
| Proteini (g) | 45 |
| So (g) | 1.7 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |