
| Grupa proizvoda | Narendani sir za pastu.Ekstratvrd polumasni sir sa min 32% mlecne masti. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO,so,sirilo,konzervans:lizozim iz JAJA. | 
| Alergeni | MLEKO,JAJE. | 
| Neto kolicina | 80.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. | 
| Stavlja u promet | Proizvedeno i uvezeno:Italija.Uvoznik:SILBO d.o.o.,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Batajnica,Srbija,www.silbo.rs | 
| Dodatne informacije | Sir dobijen iz svezeg i pasterizovanog mleka. | 
| Energija (kJ) | 2143 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 515 | 
| Masti | 37 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 26 | 
| Proteini (g) | 45 | 
| So (g) | 1.7 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |
																															
| Grupa proizvoda | Narendani sir za pastu.Ekstratvrd polumasni sir sa min 32% mlecne masti. | 
|---|---|
| Spisak sastojaka | MLEKO,so,sirilo,konzervans:lizozim iz JAJA. | 
| Alergeni | MLEKO,JAJE. | 
| Neto kolicina | 80.000 | 
| Jedinica mere | g | 
| Uslovi cuvanja | Cuvati na suvom i hladnom mestu. | 
| Stavlja u promet | Proizvedeno i uvezeno:Italija.Uvoznik:SILBO d.o.o.,Majora Zorana Radosavljevica 319m,Batajnica,Srbija,www.silbo.rs | 
| Dodatne informacije | Sir dobijen iz svezeg i pasterizovanog mleka. | 
| Energija (kJ) | 2143 | 
|---|---|
| Energija (kcal) | 515 | 
| Masti | 37 | 
| Zasićene masne kiseline (g) | 26 | 
| Proteini (g) | 45 | 
| So (g) | 1.7 | 
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |