Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa plavim plesnima |
---|---|
Spisak sastojaka | MLEKO,kuhinjska so,kultura mlecno kiselih bakterija,sirilo,kalcijum-hlorid,jestive plesni. |
Neto kolicina | 3.200 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2 C do +7 C |
Stavlja u promet | OMNICO DISTRIBUCIJA |Autoput Beograd Novi Sad 100b, 11080 Beograd |
Zemlja porekla | Nemacka |
Energija (kJ) | 1376 |
---|---|
Energija (kcal) | 332 |
Masti | 28 |
Zasićene masne kiseline (g) | 19.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.5 |
od kojih seceri (g) | 0.3 |
Proteini (g) | 19.5 |
So (g) | 3.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa plavim plesnima |
---|---|
Spisak sastojaka | MLEKO,kuhinjska so,kultura mlecno kiselih bakterija,sirilo,kalcijum-hlorid,jestive plesni. |
Neto kolicina | 3.200 |
Jedinica mere | kg |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2 C do +7 C |
Stavlja u promet | OMNICO DISTRIBUCIJA |Autoput Beograd Novi Sad 100b, 11080 Beograd |
Zemlja porekla | Nemacka |
Energija (kJ) | 1376 |
---|---|
Energija (kcal) | 332 |
Masti | 28 |
Zasićene masne kiseline (g) | 19.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 0.5 |
od kojih seceri (g) | 0.3 |
Proteini (g) | 19.5 |
So (g) | 3.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |