
| Grupa proizvoda | Meki ekstramasni sir sa belom plemenitom plesni 60.00% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,bakterije mlecne kiseline,sirilo,Penicillium candidum. |
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2°C do +6°C. |
| Stavlja u promet | Marcillat de Corcieux,15 rue de la Gare,88430 Corcieoux,Francuska.Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,Sombor.Proizvedeno u Francuskoj.Uvezeno iz Hrvatske. |

| Grupa proizvoda | Meki ekstramasni sir sa belom plemenitom plesni 60.00% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,bakterije mlecne kiseline,sirilo,Penicillium candidum. |
| Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
| Neto kolicina | 200.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2°C do +6°C. |
| Stavlja u promet | Marcillat de Corcieux,15 rue de la Gare,88430 Corcieoux,Francuska.Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,Sombor.Proizvedeno u Francuskoj.Uvezeno iz Hrvatske. |