Grupa proizvoda | Meki ekstramasni sir sa belom plemenitom plesni 60.00% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,bakterije mlecne kiseline,sirilo,Penicillium candidum. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2°C do +6°C. |
Stavlja u promet | Marcillat de Corcieux,15 rue de la Gare,88430 Corcieoux,Francuska.Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,Sombor.Proizvedeno u Francuskoj.Uvezeno iz Hrvatske. |
Grupa proizvoda | Meki ekstramasni sir sa belom plemenitom plesni 60.00% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,kuhinjska so,bakterije mlecne kiseline,sirilo,Penicillium candidum. |
Alergeni | Pasterizovano MLEKO. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2°C do +6°C. |
Stavlja u promet | Marcillat de Corcieux,15 rue de la Gare,88430 Corcieoux,Francuska.Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,Sombor.Proizvedeno u Francuskoj.Uvezeno iz Hrvatske. |