
| Grupa proizvoda | Pavlaka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:PAVLAKA, starter kultura. |
| Neto kolicina | 380.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2 do +6 C. |
| Stavlja u promet | Proizvodi:Mlekoprodukt d.o.o.,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin,Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Cvrsta fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa 20%mm. |
| Energija (kJ) | 869 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 211 |
| Masti | 20.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.7 |
| od kojih seceri (g) | 2.7 |
| Proteini (g) | 2.9 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Pavlaka |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sastojci:PAVLAKA, starter kultura. |
| Neto kolicina | 380.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +2 do +6 C. |
| Stavlja u promet | Proizvodi:Mlekoprodukt d.o.o.,Temisvarski drum 24,23000 Zrenjanin,Republika Srbija. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija |
| Dodatne informacije | Cvrsta fermentisana pavlaka sa jogurtnom kulturom sa 20%mm. |
| Energija (kJ) | 869 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 211 |
| Masti | 20.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.7 |
| od kojih seceri (g) | 2.7 |
| Proteini (g) | 2.9 |
| So (g) | 0.11 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |