Grupa proizvoda | Ekstra tvrdi,polumasni sir,min. 35% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,so,sirilo,konzervans:LIZOZIM iz jaja. |
Alergeni | MLEKO,LIZOZIM. |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +7°C. |
Stavlja u promet | Za S.p.A. E.Galbani proizvodi i pakuje:Saviola S.p.A.Via Busi 59,26037 San Glovanni in Croce(CR),Italia.Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,25000 Sombor,Republika Srbija.Uvezeno iz Hrvatske. |
Zemlja porekla | Italija. |
Energija (kJ) | 1560 |
---|---|
Energija (kcal) | 375 |
Masti | 27 |
Zasićene masne kiseline (g) | 18 |
Proteini (g) | 33 |
So (g) | 1.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Ekstra tvrdi,polumasni sir,min. 35% mlecne masti u suvoj materiji. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,so,sirilo,konzervans:LIZOZIM iz jaja. |
Alergeni | MLEKO,LIZOZIM. |
Neto kolicina | 180.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +7°C. |
Stavlja u promet | Za S.p.A. E.Galbani proizvodi i pakuje:Saviola S.p.A.Via Busi 59,26037 San Glovanni in Croce(CR),Italia.Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,25000 Sombor,Republika Srbija.Uvezeno iz Hrvatske. |
Zemlja porekla | Italija. |
Energija (kJ) | 1560 |
---|---|
Energija (kcal) | 375 |
Masti | 27 |
Zasićene masne kiseline (g) | 18 |
Proteini (g) | 33 |
So (g) | 1.5 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |