
| Grupa proizvoda | Ekstra tvrdi,polumasni sir,min. 35% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,so,sirilo,konzervans:LIZOZIM iz jaja. |
| Alergeni | MLEKO,LIZOZIM. |
| Neto kolicina | 180.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +7°C. |
| Stavlja u promet | Za S.p.A. E.Galbani proizvodi i pakuje:Saviola S.p.A.Via Busi 59,26037 San Glovanni in Croce(CR),Italia.Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,25000 Sombor,Republika Srbija.Uvezeno iz Hrvatske. |
| Zemlja porekla | Italija. |
| Energija (kJ) | 1560 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 375 |
| Masti | 27 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 18 |
| Proteini (g) | 33 |
| So (g) | 1.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Ekstra tvrdi,polumasni sir,min. 35% mlecne masti u suvoj materiji. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano MLEKO,so,sirilo,konzervans:LIZOZIM iz jaja. |
| Alergeni | MLEKO,LIZOZIM. |
| Neto kolicina | 180.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +7°C. |
| Stavlja u promet | Za S.p.A. E.Galbani proizvodi i pakuje:Saviola S.p.A.Via Busi 59,26037 San Glovanni in Croce(CR),Italia.Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,25000 Sombor,Republika Srbija.Uvezeno iz Hrvatske. |
| Zemlja porekla | Italija. |
| Energija (kJ) | 1560 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 375 |
| Masti | 27 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 18 |
| Proteini (g) | 33 |
| So (g) | 1.5 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |