
| Grupa proizvoda | Punomasni meki sir sa plavom plemenitom plesni. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sadrzi min. 49.5% suve materije,min.48% mlecne masti u suvoj materiji. MLEKO,so,siriste. |
| Alergeni | Pasterizovano punomasno MLEKO,pasterizovano delimicno obrano MLEKO. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +7°C. |
| Stavlja u promet | S.p.A.E.Galbani Via dei Caduti 15/17,27014 Corteolona(PV),Italija.Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,25000 Sombor,Republika Srbija.Proizvedeno u Italiji.Uvezeno iz Hrvatske. |
| Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. Kora nije jestiva. |
| Energija (kJ) | 1311 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 316 |
| Masti | 26 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 18 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.5 |
| Proteini (g) | 19 |
| So (g) | 1.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Punomasni meki sir sa plavom plemenitom plesni. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sadrzi min. 49.5% suve materije,min.48% mlecne masti u suvoj materiji. MLEKO,so,siriste. |
| Alergeni | Pasterizovano punomasno MLEKO,pasterizovano delimicno obrano MLEKO. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +7°C. |
| Stavlja u promet | S.p.A.E.Galbani Via dei Caduti 15/17,27014 Corteolona(PV),Italija.Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,25000 Sombor,Republika Srbija.Proizvedeno u Italiji.Uvezeno iz Hrvatske. |
| Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. Kora nije jestiva. |
| Energija (kJ) | 1311 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 316 |
| Masti | 26 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 18 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.5 |
| Proteini (g) | 19 |
| So (g) | 1.4 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |