Grupa proizvoda | Svezi sir punomasni parenog testa. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sadrzi min. 38% mlecne msti u suvoj materiji. Pasterizovano punomasno MLEKO,pasterizovano delimicno obrano MLEKO,so,sirilo,regulator kiselosti:limunska kiselina. |
Alergeni | Pasterizovano punomasno MLEKO,pasterizovano delimicno obrano MLEKO. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | S.p.A.E.Galbani Via Roma 1/3,26010 Casale Cremasco(CR).Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,Sombor,Republika Srbija.Proizvedeno u Italiji.Uvezeno iz Hrvatske. |
Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. |
Energija (kJ) | 969 |
---|---|
Energija (kcal) | 233 |
Masti | 17 |
Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
Ugljeni hidrati (g) | 1 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 19 |
So (g) | 0.75 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Svezi sir punomasni parenog testa. |
---|---|
Spisak sastojaka | Sadrzi min. 38% mlecne msti u suvoj materiji. Pasterizovano punomasno MLEKO,pasterizovano delimicno obrano MLEKO,so,sirilo,regulator kiselosti:limunska kiselina. |
Alergeni | Pasterizovano punomasno MLEKO,pasterizovano delimicno obrano MLEKO. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | S.p.A.E.Galbani Via Roma 1/3,26010 Casale Cremasco(CR).Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,Sombor,Republika Srbija.Proizvedeno u Italiji.Uvezeno iz Hrvatske. |
Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. |
Energija (kJ) | 969 |
---|---|
Energija (kcal) | 233 |
Masti | 17 |
Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
Ugljeni hidrati (g) | 1 |
od kojih seceri (g) | 0.5 |
Proteini (g) | 19 |
So (g) | 0.75 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |