
| Grupa proizvoda | Svezi sir punomasni parenog testa. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sadrzi min. 38% mlecne msti u suvoj materiji. Pasterizovano punomasno MLEKO,pasterizovano delimicno obrano MLEKO,so,sirilo,regulator kiselosti:limunska kiselina. |
| Alergeni | Pasterizovano punomasno MLEKO,pasterizovano delimicno obrano MLEKO. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | S.p.A.E.Galbani Via Roma 1/3,26010 Casale Cremasco(CR).Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,Sombor,Republika Srbija.Proizvedeno u Italiji.Uvezeno iz Hrvatske. |
| Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. |
| Energija (kJ) | 969 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 233 |
| Masti | 17 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 19 |
| So (g) | 0.75 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Svezi sir punomasni parenog testa. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Sadrzi min. 38% mlecne msti u suvoj materiji. Pasterizovano punomasno MLEKO,pasterizovano delimicno obrano MLEKO,so,sirilo,regulator kiselosti:limunska kiselina. |
| Alergeni | Pasterizovano punomasno MLEKO,pasterizovano delimicno obrano MLEKO. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | S.p.A.E.Galbani Via Roma 1/3,26010 Casale Cremasco(CR).Uvoznik za RS:Somboled d.o.o.,Gakovacki put b.b.,Sombor,Republika Srbija.Proizvedeno u Italiji.Uvezeno iz Hrvatske. |
| Dodatne informacije | Proizvedeno prema proizvodjackoj specifikaciji. |
| Energija (kJ) | 969 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 233 |
| Masti | 17 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 12 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1 |
| od kojih seceri (g) | 0.5 |
| Proteini (g) | 19 |
| So (g) | 0.75 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |