
| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa dodatim vocnim proizvodom od badema i pistacija, sa 6,9 % mlecne m |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano ekstra punomasno MLEKO sa 8% mlecne masti, vocni proizvod od badema i pistacija 15% ( secer, BADEM 6,5%,PISTACI 5%, modifikovani skrob, regulator kiselosti:mlecna kiselina, boje: bakarni kompleks hlorofila i hlorofilina, lutein ), secer, obrano MLEKO u prahu,stabilizator: skrob, jogurtna kultura. |
| Alergeni | MLEKO,BADEM,PISTACI. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.: + 381 25 467 300, fax:+ 381 25 467 390. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 661 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 158 |
| Masti | 7.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 16.8 |
| od kojih seceri (g) | 16 |
| Proteini (g) | 5 |
| So (g) | 0.16 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa dodatim vocnim proizvodom od badema i pistacija, sa 6,9 % mlecne m |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano ekstra punomasno MLEKO sa 8% mlecne masti, vocni proizvod od badema i pistacija 15% ( secer, BADEM 6,5%,PISTACI 5%, modifikovani skrob, regulator kiselosti:mlecna kiselina, boje: bakarni kompleks hlorofila i hlorofilina, lutein ), secer, obrano MLEKO u prahu,stabilizator: skrob, jogurtna kultura. |
| Alergeni | MLEKO,BADEM,PISTACI. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.: + 381 25 467 300, fax:+ 381 25 467 390. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 661 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 158 |
| Masti | 7.8 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.4 |
| Ugljeni hidrati (g) | 16.8 |
| od kojih seceri (g) | 16 |
| Proteini (g) | 5 |
| So (g) | 0.16 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |