Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa dodatim vocnim proizvodom od badema i pistacija, sa 6,9 % mlecne m |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano ekstra punomasno MLEKO sa 8% mlecne masti, vocni proizvod od badema i pistacija 15% ( secer, BADEM 6,5%,PISTACI 5%, modifikovani skrob, regulator kiselosti:mlecna kiselina, boje: bakarni kompleks hlorofila i hlorofilina, lutein ), secer, obrano MLEKO u prahu,stabilizator: skrob, jogurtna kultura. |
Alergeni | MLEKO,BADEM,PISTACI. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.: + 381 25 467 300, fax:+ 381 25 467 390. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Energija (kJ) | 661 |
---|---|
Energija (kcal) | 158 |
Masti | 7.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 4.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 16.8 |
od kojih seceri (g) | 16 |
Proteini (g) | 5 |
So (g) | 0.16 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa dodatim vocnim proizvodom od badema i pistacija, sa 6,9 % mlecne m |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano ekstra punomasno MLEKO sa 8% mlecne masti, vocni proizvod od badema i pistacija 15% ( secer, BADEM 6,5%,PISTACI 5%, modifikovani skrob, regulator kiselosti:mlecna kiselina, boje: bakarni kompleks hlorofila i hlorofilina, lutein ), secer, obrano MLEKO u prahu,stabilizator: skrob, jogurtna kultura. |
Alergeni | MLEKO,BADEM,PISTACI. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.: + 381 25 467 300, fax:+ 381 25 467 390. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Energija (kJ) | 661 |
---|---|
Energija (kcal) | 158 |
Masti | 7.8 |
Zasićene masne kiseline (g) | 4.4 |
Ugljeni hidrati (g) | 16.8 |
od kojih seceri (g) | 16 |
Proteini (g) | 5 |
So (g) | 0.16 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |