Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa dodatim vocnim proizvodom od jagode, sa 6,9 % mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano ekstra punomasno MLEKO sa 8 % mlecne masti , vocni proizvod od jagode 15% ( jagoda 40%, secer, pire jagode 20% ( iz koncentrata),glukozno fruktozni sirup,pektin, modifikovani skrob, regulator kiselosti: natrijum citrat, boja: karmin), secer, obrano MLEKO u prahu,stabilizator: skrob, jogurtna kultura. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.: + 381 25 467 300, fax:+ 381 25 467 390. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Energija (kJ) | 612 |
---|---|
Energija (kcal) | 146 |
Masti | 6.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 4.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 16.2 |
od kojih seceri (g) | 15.5 |
Proteini (g) | 4.7 |
So (g) | 0.16 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa dodatim vocnim proizvodom od jagode, sa 6,9 % mlecne masti. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano ekstra punomasno MLEKO sa 8 % mlecne masti , vocni proizvod od jagode 15% ( jagoda 40%, secer, pire jagode 20% ( iz koncentrata),glukozno fruktozni sirup,pektin, modifikovani skrob, regulator kiselosti: natrijum citrat, boja: karmin), secer, obrano MLEKO u prahu,stabilizator: skrob, jogurtna kultura. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 150.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.: + 381 25 467 300, fax:+ 381 25 467 390. |
Zemlja porekla | Republika Srbija. |
Energija (kJ) | 612 |
---|---|
Energija (kcal) | 146 |
Masti | 6.9 |
Zasićene masne kiseline (g) | 4.3 |
Ugljeni hidrati (g) | 16.2 |
od kojih seceri (g) | 15.5 |
Proteini (g) | 4.7 |
So (g) | 0.16 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |