
| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa dodatim vocnim proizvodom od jagode, sa 6,9 % mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano ekstra punomasno MLEKO sa 8 % mlecne masti , vocni proizvod od jagode 15% ( jagoda 40%, secer, pire jagode 20% ( iz koncentrata),glukozno fruktozni sirup,pektin, modifikovani skrob, regulator kiselosti: natrijum citrat, boja: karmin), secer, obrano MLEKO u prahu,stabilizator: skrob, jogurtna kultura. |
| Alergeni | MLEKO. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.: + 381 25 467 300, fax:+ 381 25 467 390. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 612 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 146 |
| Masti | 6.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 16.2 |
| od kojih seceri (g) | 15.5 |
| Proteini (g) | 4.7 |
| So (g) | 0.16 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Fermentisani proizvod od mleka sa dodatim vocnim proizvodom od jagode, sa 6,9 % mlecne masti. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano ekstra punomasno MLEKO sa 8 % mlecne masti , vocni proizvod od jagode 15% ( jagoda 40%, secer, pire jagode 20% ( iz koncentrata),glukozno fruktozni sirup,pektin, modifikovani skrob, regulator kiselosti: natrijum citrat, boja: karmin), secer, obrano MLEKO u prahu,stabilizator: skrob, jogurtna kultura. |
| Alergeni | MLEKO. |
| Neto kolicina | 150.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | SOMBOLED d.o.o., Gakovacki put b.b., Sombor, Republika Srbija, tel.: + 381 25 467 300, fax:+ 381 25 467 390. |
| Zemlja porekla | Republika Srbija. |
| Energija (kJ) | 612 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 146 |
| Masti | 6.9 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 4.3 |
| Ugljeni hidrati (g) | 16.2 |
| od kojih seceri (g) | 15.5 |
| Proteini (g) | 4.7 |
| So (g) | 0.16 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |