Grupa proizvoda | Slag krem, zasladjen. |
---|---|
Spisak sastojaka | Voda, potpuno hidrogenizovana biljna mast(palmina kostica) 26%, secer 11%, emulgatori (E472b, E471, E472e, E433), stabilizatori(E460, E466, E407), dekstroza, protein iz MLEKA(natrijum kazeinat), regulatori kiselosti(E340, E331), aroma. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | ml |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +5°C do 20°C. Nakon otvaranja cuvati u frizideru i upotrebiti u roku od 3 dana. |
Stavlja u promet | Omnico distribucija d.o.o. Autoput Beograd-Novi Sad 100B, 11080 Beograd-Zemun. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Pre upotrebe obavezno ohladiti u frizideru najmanje 2 sata. Mutiti mikserom maksimalnom brzinom dok se ne dobije cvrst krem. |
Energija (kJ) | 1230 |
---|---|
Energija (kcal) | 298 |
Masti | 27.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 26.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 11.9 |
od kojih seceri (g) | 11.1 |
Proteini (g) | 0.6 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Slag krem, zasladjen. |
---|---|
Spisak sastojaka | Voda, potpuno hidrogenizovana biljna mast(palmina kostica) 26%, secer 11%, emulgatori (E472b, E471, E472e, E433), stabilizatori(E460, E466, E407), dekstroza, protein iz MLEKA(natrijum kazeinat), regulatori kiselosti(E340, E331), aroma. |
Alergeni | MLEKO. |
Neto kolicina | 200.000 |
Jedinica mere | ml |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +5°C do 20°C. Nakon otvaranja cuvati u frizideru i upotrebiti u roku od 3 dana. |
Stavlja u promet | Omnico distribucija d.o.o. Autoput Beograd-Novi Sad 100B, 11080 Beograd-Zemun. |
Zemlja porekla | Republika Srbija |
Dodatne informacije | Pre upotrebe obavezno ohladiti u frizideru najmanje 2 sata. Mutiti mikserom maksimalnom brzinom dok se ne dobije cvrst krem. |
Energija (kJ) | 1230 |
---|---|
Energija (kcal) | 298 |
Masti | 27.5 |
Zasićene masne kiseline (g) | 26.6 |
Ugljeni hidrati (g) | 11.9 |
od kojih seceri (g) | 11.1 |
Proteini (g) | 0.6 |
So (g) | 0.1 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |