
| Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa 45% m.m. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano kravlje MLEKO, so, starter kulture(bakterije mlecne kiseline), sirilo mikrobioloskog porekla, boja E160a. |
| Alergeni | MLEKO. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4-7 stepeni. |
| Stavlja u promet | Friesland Campina Cheese, Holadnija. Uvoznik: SILBO d.o.o., M.Z. Radosavljevica 319m, 11273 Batajnica, Beograd. www.silbo.rs |
| Zemlja porekla | Holandija |

| Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa 45% m.m. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano kravlje MLEKO, so, starter kulture(bakterije mlecne kiseline), sirilo mikrobioloskog porekla, boja E160a. |
| Alergeni | MLEKO. |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4-7 stepeni. |
| Stavlja u promet | Friesland Campina Cheese, Holadnija. Uvoznik: SILBO d.o.o., M.Z. Radosavljevica 319m, 11273 Batajnica, Beograd. www.silbo.rs |
| Zemlja porekla | Holandija |