Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa 45% m.m. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano kravlje MLEKO, so, starter kulture(bakterije mlecne kiseline), sirilo mikrobioloskog porekla, boja E160a. |
Alergeni | MLEKO. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4-7 stepeni. |
Stavlja u promet | Friesland Campina Cheese, Holadnija. Uvoznik: SILBO d.o.o., M.Z. Radosavljevica 319m, 11273 Batajnica, Beograd. www.silbo.rs |
Zemlja porekla | Holandija |
Grupa proizvoda | Polutvrdi punomasni sir sa 45% m.m. |
---|---|
Spisak sastojaka | Pasterizovano kravlje MLEKO, so, starter kulture(bakterije mlecne kiseline), sirilo mikrobioloskog porekla, boja E160a. |
Alergeni | MLEKO. |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od 4-7 stepeni. |
Stavlja u promet | Friesland Campina Cheese, Holadnija. Uvoznik: SILBO d.o.o., M.Z. Radosavljevica 319m, 11273 Batajnica, Beograd. www.silbo.rs |
Zemlja porekla | Holandija |