
| Grupa proizvoda | Sitan sir. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano kravlje MLEKO,sirarska kultura,so. |
| Alergeni | Pasterizovano kravlje MLEKO. |
| Neto kolicina | 10.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +8°C. |
| Stavlja u promet | Milkop d.o.o. Ibarska 77,Raska,tel:036/732-335,tel/fax:036/732-334. www.milkop.net |
| Dodatne informacije | Svezi sitan sir od obranog mleka za termicku obradu. |
| Energija (kJ) | 341 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 82 |
| Masti | 1.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.8 |
| od kojih seceri (g) | 1.8 |
| Proteini (g) | 15 |
| So (g) | 1.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Sitan sir. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Pasterizovano kravlje MLEKO,sirarska kultura,so. |
| Alergeni | Pasterizovano kravlje MLEKO. |
| Neto kolicina | 10.000 |
| Jedinica mere | kg |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi do +8°C. |
| Stavlja u promet | Milkop d.o.o. Ibarska 77,Raska,tel:036/732-335,tel/fax:036/732-334. www.milkop.net |
| Dodatne informacije | Svezi sitan sir od obranog mleka za termicku obradu. |
| Energija (kJ) | 341 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 82 |
| Masti | 1.5 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 0.7 |
| Ugljeni hidrati (g) | 1.8 |
| od kojih seceri (g) | 1.8 |
| Proteini (g) | 15 |
| So (g) | 1.6 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |