Grupa proizvoda | Abc ekstramasni sirni namaz sa vlascem. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svezi SIR(pasterizovano MLEKO,pasterizovana PAVLAKA,morska so)mesavina zacina min. 2%(u promenljivim udelima:vlasac i ekstrakt belog luka). |
Alergeni | SIR,MLEKO,PAVLAKA. |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | Belje d.d.PC Tvornica mlijecnih proizvoda,Imre Nagya 1,31300 Beli Manastir,Hrvatska. www.belje.hr |
Zemlja porekla | Hrvatska. |
Dodatne informacije | Min. 30% suve materije i min. 60% mlecne masti u suvoj materiji. Uvoznik za SRB:Dijamant AD,Temisvarski drum 14,23000 Zrenjanin,www.dijamant.rs. Proizvod je termicki obradjen-pasterizovan i homogenizovan. Proizvedeno u/Uvezeno iz:Hrvatske. |
Energija (kJ) | 930 |
---|---|
Energija (kcal) | 222 |
Masti | 21 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.5 |
od kojih seceri (g) | 2.3 |
Proteini (g) | 5.7 |
So (g) | 0.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |
Grupa proizvoda | Abc ekstramasni sirni namaz sa vlascem. |
---|---|
Spisak sastojaka | Svezi SIR(pasterizovano MLEKO,pasterizovana PAVLAKA,morska so)mesavina zacina min. 2%(u promenljivim udelima:vlasac i ekstrakt belog luka). |
Alergeni | SIR,MLEKO,PAVLAKA. |
Neto kolicina | 100.000 |
Jedinica mere | g |
Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
Stavlja u promet | Belje d.d.PC Tvornica mlijecnih proizvoda,Imre Nagya 1,31300 Beli Manastir,Hrvatska. www.belje.hr |
Zemlja porekla | Hrvatska. |
Dodatne informacije | Min. 30% suve materije i min. 60% mlecne masti u suvoj materiji. Uvoznik za SRB:Dijamant AD,Temisvarski drum 14,23000 Zrenjanin,www.dijamant.rs. Proizvod je termicki obradjen-pasterizovan i homogenizovan. Proizvedeno u/Uvezeno iz:Hrvatske. |
Energija (kJ) | 930 |
---|---|
Energija (kcal) | 222 |
Masti | 21 |
Zasićene masne kiseline (g) | 14.5 |
Ugljeni hidrati (g) | 2.5 |
od kojih seceri (g) | 2.3 |
Proteini (g) | 5.7 |
So (g) | 0.9 |
*Hranljiva vrednost na 100g proizvoda |