
| Grupa proizvoda | Abc ekstramasni sirni namaz sa vlascem. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svezi SIR(pasterizovano MLEKO,pasterizovana PAVLAKA,morska so)mesavina zacina min. 2%(u promenljivim udelima:vlasac i ekstrakt belog luka). |
| Alergeni | SIR,MLEKO,PAVLAKA. |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | Belje d.d.PC Tvornica mlijecnih proizvoda,Imre Nagya 1,31300 Beli Manastir,Hrvatska. www.belje.hr |
| Zemlja porekla | Hrvatska. |
| Dodatne informacije | Min. 30% suve materije i min. 60% mlecne masti u suvoj materiji. Uvoznik za SRB:Dijamant AD,Temisvarski drum 14,23000 Zrenjanin,www.dijamant.rs. Proizvod je termicki obradjen-pasterizovan i homogenizovan. Proizvedeno u/Uvezeno iz:Hrvatske. |
| Energija (kJ) | 930 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 222 |
| Masti | 21 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.5 |
| od kojih seceri (g) | 2.3 |
| Proteini (g) | 5.7 |
| So (g) | 0.9 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |

| Grupa proizvoda | Abc ekstramasni sirni namaz sa vlascem. |
|---|---|
| Spisak sastojaka | Svezi SIR(pasterizovano MLEKO,pasterizovana PAVLAKA,morska so)mesavina zacina min. 2%(u promenljivim udelima:vlasac i ekstrakt belog luka). |
| Alergeni | SIR,MLEKO,PAVLAKA. |
| Neto kolicina | 100.000 |
| Jedinica mere | g |
| Uslovi cuvanja | Cuvati na temperaturi od +4°C do +8°C. |
| Stavlja u promet | Belje d.d.PC Tvornica mlijecnih proizvoda,Imre Nagya 1,31300 Beli Manastir,Hrvatska. www.belje.hr |
| Zemlja porekla | Hrvatska. |
| Dodatne informacije | Min. 30% suve materije i min. 60% mlecne masti u suvoj materiji. Uvoznik za SRB:Dijamant AD,Temisvarski drum 14,23000 Zrenjanin,www.dijamant.rs. Proizvod je termicki obradjen-pasterizovan i homogenizovan. Proizvedeno u/Uvezeno iz:Hrvatske. |
| Energija (kJ) | 930 |
|---|---|
| Energija (kcal) | 222 |
| Masti | 21 |
| Zasićene masne kiseline (g) | 14.5 |
| Ugljeni hidrati (g) | 2.5 |
| od kojih seceri (g) | 2.3 |
| Proteini (g) | 5.7 |
| So (g) | 0.9 |
| *Hranljiva vrednost na 100g proizvoda | |